Welkom bij Vie Vitale Welzijn

Bioresonantie Therapie

Bioresonantie Therapie

Bicom, voor testen en behandelen
Vie Vitale werkt met de Bicom. Dit is een zeer veelzijdig bioresonantie-apparaat. Bioresonantietherapie maakt onder andere gebruik van de elektromagnetische trillingen van de cliënt zelf. Deze signalen, die in en om het lichaam aanwezig zijn, kunnen met behulp van elektrodes worden opgevangen en via een kabel naar het apparaat worden geleid. In het apparaat worden door een filter de harmonische en disharmonische trillingen van elkaar gescheiden. De harmonische trillingen worden versterkt of verzwakt teruggestuurd naar de cliënt, de disharmonische kunnen elektronisch geïnverteerd (omgekeerd) worden teruggekoppeld. Uit de ultrafijne lichaamseigen signalen worden dus precies die passende therapietrillingen gevormd, die gericht de positieve energieën stimuleren en de ziekmakende tegenkoppelen.

Bovendien kan met bioresonantie de aanwezigheid van belastende invloeden worden gemeten. Door een verzwakt zelfherstellend vermogen kan een situatie zijn ontstaan waarbij bv. bacteriën, virussen, schimmels, zware metalen, electrosmog etc. een belasting vormen voor het organisme. De gevonden belastingen kunnen worden behandeld met een passend frequentiespectrum. Zo worden belastende frequentiepatronen gereduceerd en kunnen onderliggende oorzaken van ziekten door het regulatiesysteem van het lichaam geëlimineerd worden. Opgeslagen belastende stoffen worden vrijgemaakt en uitgescheiden. Het zelfgenezend vermogen krijgt weer een kans om te herstellen.

Thuis therapie
Steeds meer wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheid die Vie Vitale biedt voor thuis therapie. Je huurt dan een apparaat, de Fitron Thuis Therapie (FTT). Daarmee bezoek je de praktijk alleen voor het uittesten wat nodig is. Dat wordt op het apparaat gezet. Je kunt vervolgens de specifiek op jouw situatie ingestelde behandeling thuis zo vaak toepassen als je wilt. Kortom het is gemakkelijker en voordeliger. Lees meer

Bicom Body Check
Met deze geavanceerde meetapparatuur kan tot op celniveau worden bekeken wat de energetische situatie is, of er sprake is van tekorten, welke belastingen aanwezig zijn in de breedste zin van het woord, en nog veel meer. Voor welke therapievorm je ook naar Vie Vitale komt; het is altijd mogelijk om een scan te laten maken met de Bicom Body Check. Lees meer.

Bicom Body Balance
Voel je je vaak gestrest en/of nerveus, heb je moeite met concentreren of heb je slaapproblemen? En wil je hierbij een snel hulpmiddel naast (of zonder) therapie bij Vie Vitale dan kan dit interessant voor je zijn. Lees meer