Welkom bij Vie Vitale Welzijn

Bioresonantie Therapie

Bioresonantie Therapie

Bioresonantietherapie maakt onder andere gebruik van de elektromagnetische trillingen van de cliënt zelf. Deze signalen, die in en om het lichaam aanwezig zijn, kunnen met behulp van elektrodes worden opgevangen en via een kabel naar het apparaat worden geleid. In het apparaat worden door een filter de harmonische en disharmonische trillingen van elkaar gescheiden. De harmonische trillingen worden versterkt of verzwakt teruggestuurd naar de cliënt, de disharmonische kunnen elektronisch geïnverteerd (omgekeerd) worden teruggekoppeld. Uit de ultrafijne lichaamseigen signalen worden dus precies die passende therapietrillingen gevormd, die gericht de positieve energieën stimuleren en de ziekmakende tegenkoppelen.

Bovendien kan met bioresonantie de aanwezigheid van belastende invloeden worden gemeten. Door een verzwakt zelfherstellend vermogen kan een situatie zijn ontstaan waarbij bv. bacteriën, virussen, schimmels, zware metalen, electrosmog etc. een belasting vormen voor het organisme. De gevonden belastingen kunnen worden behandeld met een passend frequentiespectrum. Zo worden belastende frequentiepatronen gereduceerd en kunnen onderliggende oorzaken van ziekten door het regulatiesysteem van het lichaam geëlimineerd worden. Opgeslagen belastende stoffen worden vrijgemaakt en uitgescheiden. Het zelfgenezend vermogen krijgt weer een kans om te herstellen.

Thuis therapie
Woont u erg ver weg, wat het lastiger maakt om herhaaldelijk te komen, of heeft u klachten waarvoor veelvuldig kortere sessies nodig zijn (bv. hooikoorts of andere allergieën), dan zal de Fitron Thuis Therapie (FTT) u wellicht aanspreken Lees meer

Bicom Body Balance
Voelt u zich vaak gestrest en/of nerveus, heeft u moeite met concentreren of heeft u slaapproblemen? En wilt u hierbij een snel hulpmiddel naast (of zonder) therapie bij Vie Vitale dan kan dit interessant voor u zijn. Lees meer

Voor het eerst sinds járen is mijn bloeddruk nu niet meer te hoog.

Ans

Het is ongelofelijk hoeveel beter ik me nu al voel, na 2 maanden

Elize

De jeuk in mijn knieholtes is nagenoeg weg. In ieder geval kan ik 's nachts weer slapen nu de jeuk me niet meer wakker houdt.

Bea