Welkom bij Vie Vitale Welzijn

Over mij

Over mij

Mijn naam is Caroline Manders, en ik ben in 2009 gestart met mijn praktijk, Vie Vitale.

Mijn praktijk ben ik destijds gestart vanuit mijn passie voor alles wat te maken heeft met het menselijk lichaam, gezondheid, welbevinden, fitheid. En ik zag om me heen dat veel mensen zich allesbehalve gezond en fit voelden. Om mensen te kunnen helpen naar een betere gezondheid heb ik in de beginjaren in mijn praktijk gewerkt met sensitherapie en voedingsadvies. Sinds januari 2014 aangevuld met orthomoleculaire therapie en bioresonantietherapie.
Uitgangspunt is altijd geweest om mijn cliënten te helpen zichzelf te helpen om het zelfherstellend vermogen op kracht te brengen.

Zoals ieder mens, iedere situatie, ieder bedrijf zich ontwikkelt, zo geldt dat ook voor Vie Vitale en voor mij als therapeut. Jarenlang heb ik mijn werk gedaan met veel genoegdoening, maar na verloop van tijd voelde ik steeds sterker dat hetgeen ik aanbood, voor mij onvoldoende was om mijn cliënten te helpen tot de kern van hun probleem te komen.

Ik ben op zoek gegaan naar wat ik miste in mijn dienstverlening, en heb ook hier en daar een cursus gevolgd, maar het was ‘t ‘m allemaal net niet. Ik heb me erin verdiept hoe ik zelf een methode zou kunnen ontwikkelen om de innerlijke oorzaak van levensklachten aan te kunnen pakken, en toen ontdekte ik Body Mind Release. Het wiel bleek al uitgevonden! Deze methode sluit exact aan op wat ik zocht.

Body Mind release is zo effectief ( > 93 % ) dat ik het tot de hoofdactiviteit van Vie Vitale heb gemaakt. Het wil niet zeggen dat andere therapievormen geen gunstige bijdrage kunnen leveren aan heling. Echter met Body Mind Release heb ik nu de sleutel in handen om mensen te helpen de oorzaak van hun klachten gericht aan te pakken.

clicking images_0056 caroline manders - bank diagonaal 72 LR 1300x1000 website

Als ik zo enthousiast ben over Body Mind Release, waarom blijf ik dan toch een aantal andere therapievormen als nevenactiviteit aanbieden? In de loop der jaren heb ik een fijne klantenkring opgebouwd, en daar zitten heel wat mensen tussen die graag de hun bekende therapie willen blijven volgen en zich daar prettig bij voelen. Bovendien kunnen aanvullende behandelingsvormen uitstekend worden gecombineerd met Body Mind Release. Ieder heeft bij Vie Vitale de vrije keus.

Om deze dienstverlening aan te kunnen bieden heb ik onder andere de volgende opleidingen succesvol afgerond:

  • Opleiding tot orthomoleculair therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie bij Natura Foundation
  • HBO opleiding Medische Basiskennis bij Sonnevelt
  • Diverse basis- en verdiepende cursussen voor het werken met bioresonantie
  • Opleiding tot 3Care specialist
  • Opleiding tot SensiPlus®-therapeut
  • Opleiding tot Body Mind Release therapeut
  • Opleiding tot Body Mind Release interventiespecialist