Welkom bij Vie Vitale Welzijn

Bicom Body Balance

Bicom Body Balance

NATUURLIJKE ELEKTROMAGNETISCHE TRILLINGEN MET DE BICOM BODY BALANCE

De Duitse fysicus Prof. Dr. W.O. Schumann ontdekte ongeveer 60 jaar geleden de betekenis van de elektromagnetische trillingsfrequenties voor ons leefgebied: de zogenaamde Schumannfrequentie (7,83 Hz). Dit is de grondfrequentie tussen de aardbol en de ionosfeer die de aarde omgeeft. Met andere woorden; natuurlijke trillingsfrequenties.

BETER WELZIJN

Door de ontdekking dat deze trillingsfrequenties precies hetzelfde zijn als die van de menselijke hersenen, begonnen wetenschappers de biologische betekenis van deze magnetische velden te onderzoeken. Ze ontdekten dat deze onzichtbare omgevingsvibraties ook van invloed zijn op lichamelijke ritmen. Ze harmoniseren onder andere het autonome zenuwstelsel als een elementaire synchronisator van de biologische ritmen en de interne klok. En ze beïnvloeden verschillende lichaamsritmes, zoals slaapritme, ademritme, gastro-intestinale ritmes, enz. Het is duidelijk dat een optimaal functioneren van deze natuurlijke lichaamsritmes essentieel is voor de gezondheid en de levensduur van het lichaam.

Een ontregeling van deze biologische ritmen kan zich manifesteren in verstoringen van welzijn en fitheid. Bijvoorbeeld slaapproblemen, vermoeidheid overdag, weersgevoeligheid, moeite met concentreren, prestatieverlies, vermoeidheid, zweten, duizeligheid, nervositeit en innerlijke rusteloosheid kunnen het gevolg zijn.

DE MENS HEEFT SCHUMANNGOLVEN NODIG

Door vele moderne ontwikkelingen is natuurlijke straling steeds minder beschikbaar voor ons. Versterkte betonconstructie, toenemende afdichting van groene gebieden, technische interferentiefrequenties van zendmasten en andere onnatuurlijke stralingen zorgen ervoor dat de magnetische omgeving uit balans raakt.

De toepassing met de Bicom Body Balance brengt een stabilisatie van het vegetatieve zenuwstelsel, een toename van het vermogen om te ontspannen en dus een algemene verbetering van de algemene conditie en de fitheid.

TOEPASSINGSMOGELIJKHEDEN

De trillingen van Bicom Body Balance kunnen een positieve invloed hebben op spanning, stress, slaapproblemen, nervositeit, vermoeidheid, gebrek aan concentratie, menopauzeklachten, elektrosmogbelasting, jetlag, weersgevoeligheid, enz.

Het apparaat kan in een shirt- of broekzak worden gedragen, of rechtstreeks op een gewenste lichaamsregio. De effectieve werkingsstraal is ongeveer 30 cm.

De toepassingstijd moet minstens 30 minuten zijn, maar het apparaat kan ook de hele dag op het lichaam worden gedragen. ’s Nachts kan het onder het kussen worden gelegd, of in de directe nabijheid van de slapende persoon. Of je plaatst het in de nek gedurende 30 minuten in de avond.

Belangrijk: Tijdens het gebruik moet voldoende worden gedronken, bij voorkeur water of thee.

Er zijn geen beperkingen, het apparaat kan op elke leeftijd worden gebruikt. Ook is het apparaat geschikt voor dieren.

KOSTEN

Vie Vitale verkoopt de Bicom Body Balance niet zelf, maar kan je wel aan het verkoopadres helpen. De Bicom Body Balance kost € 299,- excl. BTW.

Vie Vitale biedt je de mogelijkheid om de Bicom Body Balance te huren, zodat je het apparaat eerst kunt ervaren indien gewenst. Je betaalt daarvoor € 12,50 incl. BTW per week.