Welkom bij Vie Vitale Welzijn

Tarieven

Tarieven

Een sessie bij Vie Vitale duurt ongeveer een uur (behalve de eerste sessie, ga dan uit van 5 kwartier) en kost € 75,- incl. BTW.

In sommige gevallen komen hier uitgemeten druppels of korrels (bioresonantie), remedies (Sensi Plus) of aanbevolen supplementen bij (voedingsadvies).

Bij Vie Vitale zijn diverse combinaties van behandelvormen mogelijk. Denk aan het Body Mind Release traject gecombineerd met een voor- en nameting met de Bicom Body Check. Of bijvoorbeeld een combinatie met bioresonantie en/of voedingsadvies. Dit hoeft uiteraard niet; je kunt ook voor 1 therapievorm gaan. Samen bespreken we wat passend is in jouw situatie en bij jouw wensen.

Prijzen voor Body Mind Release, 3Care (met de opties goed, beter of best) en/of combinaties zijn op aanvraag. Neem hierover gerust vrijblijvend contact met me op.

Voor wat betreft Body Mind Release nog even het volgende:

Ben je ondernemer en is de coaching voor jezelf, dan kun je de kosten onder advieskosten boeken.

Als je een werkgever hebt, informeer dan bij je werkgever wat de mogelijkheden zijn voor een eventuele vergoeding. Wellicht is je werkgever bereid een stukje uit het budget voor persoonlijke ontwikkeling hiervoor in te zetten. Een werkgever heeft er ook baat bij dat je niet uitvalt, dat je voorspoedig herstelt als je bent uitgevallen, en/of dat je je volledig ontplooit in je competenties en vaardigheden. Het Body Mind Release traject kan daar in belangrijke mate aan bijdragen.

Ben je een werknemer met een langdurige ziekte of handicap met een uitkering? Dan zou je werkgever bij de UWV in aanmerking kunnen komen voor subsidie voor interne jobcoaching, die vervolgens voor Body Mind Release bij Vie Vitale kan worden ingezet. Jij en je werkgever vinden de voorwaarden en meer info over deze subsidieregeling op Subsidieregeling interne jobcoach van het UWV.

Vanuit UWV is er in sommige situaties de mogelijkheid om voor Body Mind Release therapie in aanmerking te komen. Informeer hiervoor bij je arbeidsdeskundige, (re-integratie)adviseur of verzekeringsarts.