Welkom bij Vie Vitale Welzijn

Tarieven

Tarieven

Tarieven

Eerste consult: € 90,- incl. BTW (hierbij is inbegrepen de intake, het afnemen van alle tests, het uitwerken en analyseren van de testresultaten en het verwerken hiervan in een behandelplan). Het eerste consult duurt ongeveer een uur en een kwartier.

Vervolgconsulten: € 60,- incl. BTW. Vervolgconsulten duren ongeveer een uur.

Omdat er een combinatie wordt gemaakt van orthomoleculaire therapie met een van de andere therapieën, wordt het bedrag op de factuur opgesplitst in twee consulten van ieder de helft van de tijd. Het uurtarief is exclusief ondersteunende middelen:

  • Bij bioresonantie therapie wordt naast de consultprijs een chip dan wel een flesje druppels, korrels of olie in rekening gebracht à € 8,- incl. BTW.
  • Orthomoleculaire therapie zal in veel gevallen betekenen dat een tijdelijke aanvulling met een of meer supplementen nodig is, in de vorm van specifieke voedingsbestanddelen of kruiden. De prijs daarvan varieert per geadviseerd supplement.
  • Bij sensitherapie kan een remedie worden uitgemeten als waardevolle ondersteuning. Remedies kunnen het helingsproces versnellen en inzicht geven in het probleem. Een remedie kost € 14,- incl. BTW per flesje.
  • De kosten voor het volgen van het 3Care programma kunt u bij mij opvragen.

 

Hoeveel behandelingen nodig zullen zijn is per cliënt en per situatie verschillend. De ernst van de klachten speelt een rol, en hoe lang ze al bestaan, maar ook de therapietrouw en de mate waarin de adviezen worden opgevolgd.

Afhankelijk van uw ziektekostenverzekeraar worden de kosten van een orthomoleculair consult (gedeeltelijk) vergoed. Voor meer informatie kunt uw terecht op de site van het MBOG: www.mbog.nl

Na uw consult/behandeling ontvangt u uw factuur per e-mail. Deze betaalt u aan Vie Vitale en vervolgens declareert u zelf bij uw zorgverzekeraar.