Welkom bij Vie Vitale Welzijn

Tarief

Tarief

Het mooiste cadeau voor jezelf, de innerlijke oorzaak van je levensklachten aanpakken en terug in je kracht komen, kost bij Vie Vitale € 650,- incl. BTW.

Vie Vitale werkt niet met een maximaal aantal sessies waarbij aanvullende sessies in rekening worden gebracht. Vie Vitale werkt met één totaaltarief voor het gehele traject, ongeacht eventuele extra sessies, mochten die nodig zijn. Daarnaast mag je te allen tijde contact met me opnemen wanneer dat nodig is.

Wellicht kan het volgende interessant zijn:

Ben je ondernemer en is de coaching voor jezelf, dan kun je de kosten onder advieskosten boeken.

Als je een werkgever hebt, informeer dan bij je werkgever wat de mogelijkheden zijn voor een eventuele vergoeding. Wellicht is je werkgever bereid een stukje uit het budget voor persoonlijke ontwikkeling hiervoor in te zetten. Een werkgever heeft er ook baat bij dat je niet uitvalt, dat je voorspoedig herstelt als je bent uitgevallen, en/of dat je je volledig ontplooit in je competenties en vaardigheden. Het Body Mind Release traject kan daar in belangrijke mate aan bijdragen.

Ben je een werknemer met een langdurige ziekte of handicap met een uitkering? Dan zou je werkgever bij de UWV in aanmerking kunnen komen voor subsidie voor interne jobcoaching, die vervolgens voor Body Mind Release bij Vie Vitale kan worden ingezet. Jij en je werkgever vinden de voorwaarden en meer info over deze subsidieregeling op Subsidieregeling interne jobcoach van het UWV.

Vanuit UWV is er in veel gevallen de mogelijkheid om voor Body Mind Release therapie in aanmerking te komen. Informeer hiervoor bij je arbeidsdeskundige, (re-integratie)adviseur of verzekeringsarts.