Welkom bij Vie Vitale Welzijn

Orthomoleculaire Therapie

Orthomoleculaire Therapie

 

‘Orthos’ betekent recht, juist en ‘moleculair’ verwijst naar microscopisch niveau. In feite staat orthomoleculair daarmee voor ‘gezondheid op celniveau’. De wetenschap op dit vlak, die overigens volop in ontwikkeling is, heeft al een goed inzicht verschaft in de werking van het lichaam op celniveau. Welke interacties er op de diverse gebieden plaatsvinden en welke stoffen daarbij een rol spelen. Met die kennis in het achterhoofd en door het afnemen van een uitgebreide anamnese kan een beeld verkregen worden van de verstoorde mechanismen. De therapie zal vervolgens bestaan uit voedings- en leefstijladvies en in veel gevallen een tijdelijke aanvulling met specifieke stoffen.

Ik stel hoge eisen aan de voedings- en kruidensupplementen die ik mijn cliënten adviseer. Zo moeten de grondstoffen in mijn visie rechtstreeks uit de natuur komen, en wel een natuur die zo min mogelijk is aangetast door negatieve externe invloeden.  De merken waar Vie Vitale mee werkt zijn Nutrilite, 3Care en Energetica Natura, aangezien deze aan de strenge kwaliteitseisen voldoen.

Het lijkt een stuk beter te gaan met de buikpijn van mijn zoontje. Hij klaagt er veel minder over!

S.R.

Na 4 behandelingen is mijn energie voor ik denk 85% toegenomen. Ook slaap ik een stuk beter de laatste tijd.

Jacqueline

De jeuk in mijn knieholtes is nagenoeg weg. In ieder geval kan ik 's nachts weer slapen nu de jeuk me niet meer wakker houdt.

Bea