Welkom bij Vie Vitale Welzijn

Nieuwe website!

Vie Vitale heeft zich in de afgelopen jaren weer verder ontwikkeld, en was toe aan een nieuwe website. En hier is ‘ie dan ?…

Wat hetzelfde is gebleven zijn het logo en de huisstijl. Waar ‘m de grootste verandering in zit is de benadering van de klachten waarmee cliënten naar Vie Vitale komen. Meer nog dan in het verleden ligt nu de nadruk op het holistische aspect. Niet langer zal als vanzelfsprekend direct de combinatie van orthomoleculaire – en bioresonantietherapie worden ingezet (hoewel zeer effectief), maar eerst wordt bekeken wat er nodig is. Van daaruit zal een combinatie van ondersteunende therapieën worden ingezet, die per keer kan verschillen.

Voeding zal altijd een belangrijke rol blijven spelen bij Vie Vitale, en de orthomoleculaire therapie zal dan ook als een rode draad aanwezig blijven. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van diverse variërende technieken, zoals een stukje coaching, sensitherapie en/of bioresonantie. En binnenkort wordt er een hele nieuwe techniek toegevoegd aan de dienstverlening van Vie Vitale. Daarover meer in het volgende nieuwsitem.

Share