Welkom bij Vie Vitale Welzijn

Wil jij ook je immuunsysteem op orde hebben?

De Corona pandemie heeft bij veel mensen angst ingeboezemd. “Wat nu als het mij zal treffen?” De overheid zoekt de oplossingen in afstand houden van elkaar, mondkapjes en handschoenen gebruiken en – als het strakjes beschikbaar is – HET alles reddende vaccin.

Heb je er wel eens bij stilgestaan dat ons immuunsysteem ons zou moeten beschermen tegen vreemde indringers? Dat alle verschillende onderdelen van het immuunsysteem ieder hun eigen specifieke taken hebben, en dit kunnen volbrengen door een briljant natuurlijk mechanisme van samenwerking?

Zal een goed werkend immuunsysteem ons dan altijd en overal met 100% zekerheid bescherming kunnen bieden? Dat zou ik niet durven beweren. Bij ziek worden spelen vele factoren een rol, en helaas liggen niet al deze factoren binnen onze invloedssfeer. Maar wat ik wél durf te beweren, is dat er meer factoren door onszelf te beïnvloeden zijn dan veel mensen denken.

Al jaren zie ik met lede ogen aan hoe veel mensen onrecht doen aan hun gezondheid zonder dit zelf te weten. In de meeste gevallen met de wil om het goed te doen voor hun lichaam, maar ingegeven door gebrek aan kennis en vooral door foutieve informatie, voornamelijk van voedselproducenten. Voor het schrijven van deze nieuwsbrief werd ik geïnspireerd door wat ik las in een nieuwsbrief van dr. Richard de Leth. Strekking van het verhaal was dat een ongezonde leefstijl de ware pandemie is, onderschreven door diverse artsen.

Maak jij voor jezelf de keuze om bij een eventuele volgende pandemie een zo optimaal mogelijk werkend immuunsysteem te hebben? Vie Vitale kan je helpen om dit voor elkaar te krijgen, door het volgen van een speciaal hiervoor geschreven plan. Dit plan bestaat voornamelijk uit het uitvoeren van tests over de huidige staat van jouw immuunsysteem, het opdoen van inzichten en het daardoor motiveren tot leefstijlaanpassing, en ondersteunende behandelingen met bioresonantie, die gericht zijn op het versterken van het immuunsysteem.

Neem gerust contact op om geheel vrijblijvend meer uitleg te krijgen hierover.

Share