Welkom bij Vie Vitale Welzijn

AA Clone

Bioresonantie Therapie

Corona

De wereld is in de ban van het Corona-virus. Om me heen zie ik veel angst. Overheden van vele landen hebben verregaande maatregelen genomen om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen.

Hoewel ik bezorgd ben over de mensen die die zo ziek zijn geworden door het virus, heb ik me er persoonlijk geen moment druk over gemaakt of het virus mij op een levensbedreigende manier aan zou grijpen. Hoe dat komt? Het heeft ermee te maken dat ik in de afgelopen 10 jaren heb ontdekt hoe ik goed voor mezelf kan zorgen. In april 2010 startte mijn ‘leerproces’ met het leren aanpassen van mijn voedingsgewoonten. Door van alles wat er in de jaren daarna gebeurd is, mocht ik nog veel meer leren. Op het vlak van beweging, ontspanning, inzichten over mentale vitaliteit en spirituele ontwikkeling. Dat leerproces zal nooit meer stoppen en ik ben er heel dankbaar voor.

Geeft dit dan een garantie om niet ziek te worden? Dat zal ik niet beweren. Bij het ontwikkelen van ziekten spelen vele factoren een rol, en die zijn niet allemaal te beïnvloeden. Maar door alles wat ik tot nu toe al geleerd heb toe te passen in mijn dagelijkse leven, al jarenlang, voel ik me sterk en weerbaar. En heb ik er alle vertrouwen in dat mijn immuunsysteem af zal kunnen rekenen met welk pathogeen dan ook, mocht het mijn lichaam binnendringen. En dat ik, mocht het me dan toch aangrijpen, mezelf in vertrouwen over zou kunnen geven aan wat het dan ook is dat het lot voor mij in petto heeft.

Ik ben er best van onder de indruk geweest om te zien hoeveel mensen er door angst gegrepen werden op het moment dat de verspreiding van het Corona-virus toenam en de overheid met de eerste maatregelen kwam. En hoe deze angsten in de weken daarna standhielden. Het deed mij realiseren, eens te meer, dat hier mijn missie ligt. In mijn praktijk help ik mensen zodat zij hun zelfherstellend vermogen op kracht kunnen brengen en de werking van hun immuunsysteem kunnen optimaliseren. Hoe belangrijk een goed werkend immuunsysteem is, wordt wel heel duidelijk in deze periode. Hoe mooi zou het zijn als nóg meer mensen de keuze gaan maken om ook aan zichzelf te gaan werken op deze punten? Zodat ook zij zichzelf sterk en weerbaar gaan voelen? Zodat ook zij vol vertrouwen een volgende pandemie (die er ongetwijfeld in de toekomst ook weer gaat komen) in kunnen gaan?

Maakt u voor uzelf ook deze keuze? Welkom bij Vie Vitale…

Korte termijn hulp

Het optimaliseren van het immuunsysteem en het zelfherstellend vermogen heeft tijd nodig. Maar de Corona-crisis woedt nú. Gelukkig kan Vie Vitale, ook op korte termijn, iets voor u betekenen in de strijd tegen Corona.

De praktijk is gewoon open. Natuurlijk worden alle geadviseerde veiligheidsvoorschriften in acht genomen. Als iemand Corona-achtige klachten heeft (of ikzelf), gaat de afspraak niet door. De opstelling in de praktijk is wat aangepast, met het oog op de 1,5 meter afstand regel. Er staat een alcohol-spuitbusje voor de handen, er wordt extra geventileerd, en uiteraard wordt alles goed schoongemaakt en gedesinfecteerd voor en na ieder gebruik (zoals altijd overigens).

Er is de mogelijkheid om tijdens een behandeling programma’s in te zetten die specifiek gericht zijn op het tegengaan van het Corona-virus.

Geen afspraak maar toch iets in willen zetten als wapen tegen Corona?

Dan kunt u bij mij een chip bestellen die de geïnverteerde (dus de omgekeerde) frequentie bevat van meerdere Corona-stammen, inclusief het huidige Coronavirus. De chip zit bevestigd aan een plakkertje dat op de huid kan worden geplakt. Zodoende wordt voortdurend de geïnverteerde frequentie (lees: tegenfrequentie) via de huid afgegeven aan het lichaam. Mocht het Coronavirus aanwezig zijn in het lichaam dan werken de frequenties van de chip met als doel het platleggen van de activiteit van het virus. Op deze manier wordt het immuunsysteem geholpen bij het bestrijden van het virus, en kan dit de kans verkleinen dat er ziektesymptomen op gaan treden.

Wat ik zelf erg belangrijk vind, is dat dit middel niet alleen kan helpen in de strijd tegen Corona, maar bijdraagt aan het doel van de overheid om de collectieve immuniteit te verhogen. In plaats van een chip kan ook worden gekozen voor korrels (orale toepassing). De prijs van zowel de chip als van de korrels is € 8,- incl. BTW. Stuurt u mij een berichtje als u dit wilt bestellen.

Let wel, dit alles dient ter ondersteuning. Het sluit niet uit dat u de reguliere zorg dient te raadplegen indien zich bij u klachten voordoen die op Corona wijzen.