Welkom bij Vie Vitale Welzijn

Tartaartjes van zalm en van tonijn

Vette vis is rijk aan omega-3 vetzuren. Deze vetzuren zijn belangrijk voor onze hersenen, voor onze ontstekings’-huishouding’ en voor de celwanden van al onze lichaamscellen. En het is nog ontzettend lekker ook!

Ingrediënten voor 2 tartaartjes

  • Verse zalm, ca. 170 gr.
  • Tonijnmoot van ca. 170 gr.
  • Olijfolie
  • Herbamare
  • Bieslook
  • Een koffiekopje of een glaasje

 

  1. Snijd de zalm in kleine stukjes; u kunt dit zo klein maken als u zelf wilt
  2. Schep de zalmstukjes in een kom om met een flinke scheut olijfolie, wat Herbamare en een el. fijngesneden bieslook.
  3. Schep het mengsel in het kopje of glaasje en druk even goed aan met een lepel.
  4. Keer het kopje om op een bord, zodat de inhoud eruit loopt in een mooi vormpje.
  5. Herhaal dezelfde stappen, maar dan met de tonijn.

 

Lekker met een salade.

Share