Welkom bij Vie Vitale Welzijn

Kaasschnitzels met roergebakken spinazie

Voor kaasliefhebbers is dit vegetarische recept werkelijk om de vingers bij af te likken! En ook nog eens zeer rijk aan een heel breed spectrum van aminozuren die ons lichaam zo hard nodig heeft!

Ingrediënten voor 2 personen

  • 4 dikke plakken kaas (om en nabij 10 x 5 x 1,5 cm.)
  • 1 ei
  • Paar schepjes proteïnepoeder (verkrijgbaar bij Vie Vitale)
  • Flinke zak spinazie
  • Kokosvet of roomboter
  • Snufje Himalayazout

Bereiding

  1. Kluts het ei in een diep bord.
  2. Doe de proteïnepoeder in een ander diep bord.
  3. Verhit het kokosvet (of de roomboter) in een koekenpan.
  4. Haal de plakken kaas, een voor een, eerst door het poeder, dan door het ei en vervolgens nog een keer door het poeder, zodat het aan alle kanten met het poeder bedekt is.
  5. Bak de kaasplakken in de koekenpan. Keer een aantal keren om. Als de kaas zacht is geworden en de korst knapperig, zijn ze goed.
  6. Verhit ondertussen nog wat kokosvet in een wok, en roerbak de spinazie. Voeg wat Himalayazout toe.

 

Smakelijk eten!

Share