Welkom bij Vie Vitale Welzijn

Corona Informatie

Bioresonantie Therapie

Corona

Hoe belangrijk een goed werkend immuunsysteem is, wordt wel heel duidelijk in deze periode. Het doet mij realiseren, eens te meer, dat hier mijn missie ligt. In mijn praktijk help ik mensen zodat zij hun zelfherstellend vermogen op kracht kunnen brengen en de werking van hun immuunsysteem kunnen optimaliseren. Hoe mooi zou het zijn als nóg meer mensen de keuze gaan maken om ook aan zichzelf te gaan werken op deze punten? Zodat ook zij zichzelf sterk en weerbaar gaan voelen? Zodat ook zij vol vertrouwen een volgende pandemie (die er ongetwijfeld in de toekomst ook weer gaat komen) in kunnen gaan?

Maakt u voor uzelf ook deze keuze? Welkom bij Vie Vitale…

Uiteraard worden bij Vie Vitale de geadviseerde veiligheidsvoorschriften in acht genomen. Als iemand Corona-achtige klachten heeft (of ikzelf), kan de afspraak helaas niet doorgaan. De opstelling in de praktijk is wat aangepast, met het oog op de 1,5 meter afstand regel. Er staat een alcohol-spuitbusje voor de handen, er wordt extra geventileerd, en uiteraard wordt alles goed schoongemaakt en gedesinfecteerd voor en na ieder gebruik (zoals altijd overigens).

Er is de mogelijkheid om tijdens een behandeling programma’s in te zetten die specifiek gericht zijn op het tegengaan van het Corona-virus.

Geen afspraak maar toch iets in willen zetten als wapen tegen Corona?

Dan kunt u bij mij een chip bestellen die de geïnverteerde (dus de omgekeerde) frequentie bevat van meerdere Corona-stammen, inclusief het huidige Coronavirus. De chip zit bevestigd aan een plakkertje dat op de huid kan worden geplakt. Zodoende wordt voortdurend de geïnverteerde frequentie (lees: tegenfrequentie) via de huid afgegeven aan het lichaam. Mocht het Coronavirus aanwezig zijn in het lichaam dan werken de frequenties van de chip met als doel het platleggen van de activiteit van het virus. Op deze manier wordt het immuunsysteem geholpen bij het bestrijden van het virus, en kan dit de kans verkleinen dat er ziektesymptomen op gaan treden.

Wat ik zelf erg belangrijk vind, is dat dit middel niet alleen kan helpen in de strijd tegen Corona, maar bijdraagt aan het doel van de overheid om de collectieve immuniteit te verhogen. In plaats van een chip kan ook worden gekozen voor korrels (orale toepassing). De prijs van zowel de chip als van de korrels is € 8,- incl. BTW. Stuurt u mij een berichtje als u dit wilt bestellen.

Let wel, dit alles dient ter ondersteuning. Het sluit niet uit dat u de reguliere zorg dient te raadplegen indien zich bij u klachten voordoen die op Corona wijzen.