Welkom bij Vie Vitale Welzijn

3Care Programma

3Care Programma

Wilt u u uw lichaam een opruimbeurt gunnen, waarbij afvalstoffen worden geloosd die in overtollige vetcellen liggen opgeslagen? En dat terwijl gelijktijdig tekorten worden aangevuld en uw darmen tot rust kunnen komen? En daarbij ook nog eens, stap voor stap, inzichten ontstaan in een gezond structureel voedingspatroon? Dan is het 3Care programma voor u een aanrader. Het programma is een 2 fasen-plan. Fase 1 is de vetverbrandingsfase en fase 2 gaat over een stabiele en vitale leefstijl.

In de vetverbrandingsfase is het de opzet om het lichaam te reinigen en te ontdoen van afvalstoffen, vetreserves en andere overtollige ballast zonder dat er spierweefsel verloren gaat. Ook wordt er gewerkt aan herstel van een goede vocht- en zuurstofbalans op celniveau. De bloedsuikerspiegel komt tot rust en de stofwisseling kan zich herstellen. Een schoon lichaam kan voedingsstoffen optimaal opnemen en zorgt voor een sterk fundament. Er zijn voorbeelddagen die u gewoon kunt opvolgen, maar ook kunt aanpassen naar smaak en behoefte.

Als u uw doel bereikt heeft kunt u gaan werken aan uw stabiele en vitale leefstijl (fase 2). U gaat uw voedingspatroon geleidelijk uitbreiden en leert u zelf bij te sturen, om terugval te voorkomen. Ook dit is een belangrijke fase, u wilt immers blijven genieten van een duurzaam resultaat?
Om er zeker van te zijn dat het lichaam in balans blijft tijdens dit proces, ondersteunen we het met extra essentiële voedingstoffen. 3Care heeft een uniek supplement ontwikkeld dat essentiële vitaminen, mineralen, aminozuren en vetzuren bevat.

Voor meer info www.3Care.eu.

 

Het lijkt een stuk beter te gaan met de buikpijn van mijn zoontje. Hij klaagt er veel minder over!

S.R.

Na 4 behandelingen is mijn energie voor ik denk 85% toegenomen. Ook slaap ik een stuk beter de laatste tijd.

Jacqueline

De jeuk in mijn knieholtes is nagenoeg weg. In ieder geval kan ik 's nachts weer slapen nu de jeuk me niet meer wakker houdt.

Bea